Babiččina pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 ml Omáčka tatarská
  • 1 kávová lžička Polévkové koření
  • 4 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Zelí hlávkové bílé
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 313 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 371 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 20.5 mg
  • Vláknina 9270 mg
  • Vitamín A 9270 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zelí pokrájíme na jemno, mrkev nastrouháme nahrubo, smícháme v míse, přidáme prolisovaný česnek, tatarskou omáčku a dle chuti dokořeníme podravkou.

  • 2

    Promícháme a dáme na chvíli odležet do lednice. Podáváme natřené na veku nebo jednohubky z rohlíku.

Komentáře k receptu