Salát s kefírem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2718 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 436 g
- Sodík 193846 mg
- Bílkoviny 67 g
- Uhlovodany 59 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 2114.6 mg
- Vláknina 62315 mg
- Vitamín A 62315 mg
- Vitamín B6 2.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.6 mg
- Vitamín E 3.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Listy ledového salátu omyjeme a pokrájíme na malé kousky, mrkev a ředkvičky nastrouháme nahrubo. Zalijeme kefírem, přidáme ocet a sůl.
-
2
Přidáme nahrubo posekané vlašské ořechy a promícháme. Salát necháme chvíli odležet, aby se chutě promísily. Podáváme s čerstvým celozrnným pečivem.