Hermelín plněný francouzskou paštikou
Suroviny
- 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
- 100 g Paštika francouzská
- 200 ml Olej rostlinný
- 2 ks Okurky nakládané
- 1 ks Vejce slepičí
- 2 ks Chilli paprička
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
- 4 polévková lžíce Strouhanka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1531 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 147 g
- Sodík 4392 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 194.7 mg
- Draslík 169.8 mg
- Vláknina 9684.3 mg
- Vitamín A 9684.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.8 mg
- Vitamín E 9.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hermelín podélně rozkrojíme na dvě stejné poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou.
-
2
V misce smícháme vydlabaný hermelín, paštiku, nadrobno nakrájené chilli papričky a pokrájenou okurku. Směs utřeme do pasty.
-
3
Hermelín naplníme vytvořenou pastou a půlky spojíme, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance a smažíme na oleji z obou stran.