Italský ovocný salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Kompot ananasový
  • 2 ks Banány
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Jablka
  • 4 ks Ořechy vlašské
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 šálek Smetana 16% (pochoutková)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 970 kcal
  • Sacharidy 71 g
  • Tuky 76 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 67 g
  • Cholesterol 31.3 mg
  • Draslík 1071.8 mg
  • Vláknina 29190 mg
  • Vitamín A 29190 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 63.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ananas, banány, oloupaná jablka a oloupaný pomeranč nakrájíme na plátky. Oloupané ořechy nakrájíme na čtvrtky a srdíčko hlávkového salátu nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Do smetany přidáme špetku soli, cukr a citronovou šťávu. Nalijeme na ovoce a promícháme.

Komentáře k receptu