Zapékané těstoviny s vepřovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 g Těstoviny čtyřvaječné
  • 250 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Vepřové ve vlastní šťávě
  • 1 ks Koření Italia
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1007 kcal
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 316.5 mg
  • Draslík 94.8 mg
  • Vláknina 850 mg
  • Vitamín A 850 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 68 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu. Scedíme a nasypeme do zapékací mísy.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme vepřovou konzervu, koření na těstoviny, promícháme a povaříme.

  • 3

    Směs smícháme s těstovinami, zalijeme smetanou smíchanou s vejci a zasypeme strouhaným sýrem.

  • 4

    Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia dozlatova.

Komentáře k receptu