Jatýrka v jarní zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 162 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 138 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 345 mg
- Draslík 266.5 mg
- Vláknina 7069 mg
- Vitamín A 7069 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme jí na rozpáleném oleji. Přidáme játra a krátce osmahneme, poté přidáme zeleninu, ochutíme grilovacím kořením, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou a vše dusíme doměkka.
-
2
Hotová játra osolíme a podáváme.