Kapr na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 293 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 19 g
- Sodík 256 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 107 mg
- Draslík 468.3 mg
- Vláknina 2884.9 mg
- Vitamín A 2884.9 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 44 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, necháme zpěnit a vložíme očištěné, osolené porce kapra obalené v mouce.
-
2
V troubě porce opečeme na povrchu, mírně podlijeme a na sporáku zvolna dusíme 15-20 minut. Přilijeme smetanu a prohřejeme.
-
3
Nakonec do pokrmu přidáme máslo a trochu citronové šťávy.
-
4
Podáváme s bramborami nebo s pečivem.