Rizoto s uzeným masem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 614 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 32 g
- Sodík 874 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 69.6 mg
- Draslík 331.2 mg
- Vláknina 9328 mg
- Vitamín A 9328 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýži přebereme, propláchneme a udusíme na oleji do poloměkka.
-
2
Uzené maso nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem osmažíme na másle. Promícháme s rýží a rajčaty nakrájenými na plátky, přidáme karí koření a dodusíme.
-
3
Namočenou naběračkou porcujeme bochánky, posypeme je nastrouhaným sýrem a ozdobíme rajčetem a petrželkou.