Rajčata zapékaná se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 18 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 154.2 mg
- Draslík 413.7 mg
- Vláknina 6054.8 mg
- Vitamín A 6054.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 43.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odkapané fazolky vložíme do vymaštěné a strouhankou vysypané formy a zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci a kořením.
-
2
Poklademe na plátky nakrájenými rajčaty, osolíme a posypeme strouhaným sýrem.
-
3
Dáme zapéci do trouby a po chvilce pokapeme povrch máslem a dopečeme.
-
4
Podáváme s lyonskými bramborami.