Vejce s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 11 g
- Sodík 293 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 254.6 mg
- Draslík 149 mg
- Vláknina 392.2 mg
- Vitamín A 392.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V osolené a okyselené vodě vaříme asi 7 minut ztracená vejce.
-
2
Na talíř dáme česnek utřený se solí, smícháme s jogurtem a doprostřed vložíme vejce. Posypeme je paprikou, opepříme a polijeme rozpáleným máslem. Nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
-
3
Podáváme s chlebem a salátem z paprik.