Vaječný salát s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 504 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 48 g
- Sodík 755 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 368 mg
- Draslík 321.8 mg
- Vláknina 3689 mg
- Vitamín A 3689 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařená vejce oloupeme a s omytým jablkem nakrájíme na kousky.
-
2
Celer a křen oloupeme, omyjeme, nastrouháme najemno a přimícháme k vejcím. Přidáme majonézu, citronovou šťávu, ochutíme solí a lehce vše promícháme.
-
3
Podáváme s pečivem.