Vaječný salát s celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Majonéza
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 ks Jablka
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 6 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 504 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 755 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 368 mg
  • Draslík 321.8 mg
  • Vláknina 3689 mg
  • Vitamín A 3689 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.5 mg
  • Vitamín E 7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařená vejce oloupeme a s omytým jablkem nakrájíme na kousky.

  • 2

    Celer a křen oloupeme, omyjeme, nastrouháme najemno a přimícháme k vejcím. Přidáme majonézu, citronovou šťávu, ochutíme solí a lehce vše promícháme.

  • 3

    Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu