Salát z vajec a brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 650 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 51 g
- Sodík 4627 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 938 mg
- Vláknina 17010 mg
- Vitamín A 17010 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 7.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařená a oloupaná vejce nakrájíme nadrobno. Vychladlé uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, nahrubo nastrouhané okurky, osolíme a vmícháme majonézu. Necháme uležet v lednici asi hodinu.
-
2
Podáváme s bílým pečivem.