Tvarohový srnčí hřbet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 9 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 28.7 mg
- Vláknina 1066 mg
- Vitamín A 1066 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat.
-
2
Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí.
-
3
Necháme vychladnout.
-
4
Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu.
-
5
Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty.
-
6
Dáme broskve a zalijeme zbytkem.
-
7
Necháme ztuhnout a poté vyklopíme.