Aténská pochoutka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 725 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 37 g
- Sodík 304 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 69 g
- Cholesterol 59.5 mg
- Draslík 966 mg
- Vláknina 36639.8 mg
- Vitamín A 36639.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vodou zalijeme cizrnu a necháme nabobtnat do druhého dne.
-
2
Poté vyměníme vodu a uvaříme doměkka, trochu osolíme.
-
3
Omyjeme a na kousky nakrájíme pórek, osmahneme na másle. Nastrouháme fetu, eidam a šunku. Vše promícháme a osolíme a opepříme.
-
4
Do zapékací mísy rozložíme cizrnový salát a krátce zapečeme.