Ovocné hrudky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 61 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 4 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 1.2 mg
- Draslík 49 mg
- Vláknina 1280 mg
- Vitamín A 1280 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pokrájíme a promícháme všechny suroviny - hrušky, kompot brusinkový, marmeládu meruňkovou, máslo, meruňky, ořechy, ovesné vločky, sacharin a bílek.
-
2
Na dno papírových košíčků kápneme trochu rozpuštěné čokolády a vložíme hrudku ovocné hmoty.
-
3
Poté hrudky pokropíme čokoládou.