Holandský prejt

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Gouda 30%
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 ks Jitrnice domácí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 587 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 41 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 38.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme jitrnice, nakrájíme a rozmačkáme do mísy.

  • 2

    Přidáme celá vejce a nastrouhaný sýr.

  • 3

    Promícháme, přendáme do zapékací mísy a upečeme dozlatova v předehřáté troubě.

  • 4

    Poté podáváme.

Komentáře k receptu