Holandský prejt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 587 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 39 g
- Sodík 41 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 38.9 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme jitrnice, nakrájíme a rozmačkáme do mísy.
-
2
Přidáme celá vejce a nastrouhaný sýr.
-
3
Promícháme, přendáme do zapékací mísy a upečeme dozlatova v předehřáté troubě.
-
4
Poté podáváme.