Rychlotrubky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 100 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 250 g Těstoviny konzumní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Sýr smetanový tavený 45%
  • 1 špetka Oregano sušené
  • 1 špetka Bazalka
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 598 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 774 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 37.6 mg
  • Draslík 262.6 mg
  • Vláknina 1971.6 mg
  • Vitamín A 1971.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme těstoviny v osolené vodě s trochou oleje.

  • 2

    Nakrájíme slaninu a cibuli na kostičky.

  • 3

    Zpěníme na rozškvařené slanině cibuli, přidáme nakrájená rajčata, která jsme předtím spařila a odstranili slupku, nakrájený česnek a koření.

  • 4

    Vmícháme tavené sýry, necháme rozpustit a přidáme nastrouhanou nivu.

Komentáře k receptu