Pěna ze zvěřiny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 g Srnčí plec
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 dl Želatina
  • 0.5 dl Víno madeira
  • 1 polévková lžíce Brusinky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1227 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 564 mg
  • Bílkoviny 179 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 392.5 mg
  • Draslík 863.6 mg
  • Vláknina 1815 mg
  • Vitamín A 1815 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pečené maso ze zvěřiny umeleme najemno, zašleháme šťávu ze zvěřiny, víno, tekutý aspik, prolisované brusinky, koření a nakonec šlehačku.

  • 2

    Přendáme do formy vylité studeným aspikem.

  • 3

    Necháme ztuhnout, vyklopíme a nakrájíme na plátky.

Komentáře k receptu