Pěna ze zvěřiny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1227 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 44 g
- Sodík 564 mg
- Bílkoviny 179 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 392.5 mg
- Draslík 863.6 mg
- Vláknina 1815 mg
- Vitamín A 1815 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pečené maso ze zvěřiny umeleme najemno, zašleháme šťávu ze zvěřiny, víno, tekutý aspik, prolisované brusinky, koření a nakonec šlehačku.
-
2
Přendáme do formy vylité studeným aspikem.
-
3
Necháme ztuhnout, vyklopíme a nakrájíme na plátky.