Salát s čerstvými hruškami a kukuřicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 569 kcal
- Sacharidy 124 g
- Tuky 10 g
- Sodík 144 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 123 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1730.1 mg
- Vláknina 36470.2 mg
- Vitamín A 36470.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kukuřičné klasy uvaříme ve vodě, poté zrníčka nožem oddělíme a naaranžujeme na talíř společně se salátovými listy, hruškami nakrájenými na plátky a rozpůlenými klásky baby kukuřice.
-
2
Zakápneme šťávou vylisovanou z citronu, olejem, ochutíme solí a pepřem a podáváme.
-
3
Můžeme posypat karamelovým popcornem.