Italská rajčatová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 40 g Celer bulvový
  • 40 g Cibule
  • 10 g Petržel - nať
  • 5 g Bazalka
  • 6 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 365 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 295 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 14.6 mg
  • Draslík 1440.2 mg
  • Vláknina 15739 mg
  • Vitamín A 15739 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 87.7 mg
  • Vitamín E 3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a jemně nakrájíme.

  • 2

    Podusíme na oleji, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a sekanou petrželovou nať.

  • 3

    Podáváme nejčastěji k polentám.

Komentáře k receptu