Italská rajčatová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 27 g
- Sodík 295 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 14.6 mg
- Draslík 1440.2 mg
- Vláknina 15739 mg
- Vitamín A 15739 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 87.7 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a jemně nakrájíme.
-
2
Podusíme na oleji, osolíme, opepříme, přidáme bazalku a sekanou petrželovou nať.
-
3
Podáváme nejčastěji k polentám.