Švýcarská vejce zapékaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 20 g
- Sodík 139 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 281.6 mg
- Draslík 78.7 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zapékací misky vymažeme máslem a vyložíme plátky sýru.
-
2
Do každé misky rozklepneme čerstvé vejce, osolíme a opepříme. Zalijeme smetanou a posypeme zbylým sýrem, který jsme nastrouhali.
-
3
Dáme do trouby zapéci.