Šoulet s vláčným a šťavnatým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 140 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Brambory
  • 2 ks Pórek
  • 5 ks Mrkev kořen
  • 1 hrst Fazole bílé
  • 3 stroužek Česnek
  • 0.5 kg Hovězí libové
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 501 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 441 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 1462.6 mg
  • Vláknina 28385 mg
  • Vitamín A 28385 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do velkého hrnce dáme olej, nahrubo pokrájenou cibuli a na větší kousky nakrájenou kedlubnu a mrkev. Zahříváme a když cibulka trochu zpění přidáme maso, fazole, oloupaný česnek, brambory a pórky nakrájené na špalíčky.

  • 2

    Zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme nejméně 2hodiny. Ideální je vaření přes noc v troubě na 80C.

  • 3

    Nádobu otevřeme až při podávání.

Komentáře k receptu