Šoulet s vláčným a šťavnatým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 501 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 441 g
- Sodík 122 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 1462.6 mg
- Vláknina 28385 mg
- Vitamín A 28385 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velkého hrnce dáme olej, nahrubo pokrájenou cibuli a na větší kousky nakrájenou kedlubnu a mrkev. Zahříváme a když cibulka trochu zpění přidáme maso, fazole, oloupaný česnek, brambory a pórky nakrájené na špalíčky.
-
2
Zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme nejméně 2hodiny. Ideální je vaření přes noc v troubě na 80C.
-
3
Nádobu otevřeme až při podávání.