Horký broskvový salát s masem
Suroviny
- 400 g Krůtí maso
- 200 g Kompot broskvový
- 400 g Salát Polníček
- 50 g Slunečnice - semena
- 1 kávová lžička Balsamico ocet
- 1 kávová lžička Cukr krupice
- 1 kávová lžička Solamyl
- 0.5 ks Pomeranče
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 polévková lžíce Olej olivový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 12 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 466.7 mg
- Vláknina 4689.8 mg
- Vitamín A 4689.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.9 mg
- Vitamín E 4.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.
-
2
Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.
-
3
Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.
-
4
Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.
-
5
Posypeme slunečnicovými semínky.