Pangasius na zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Pangasius - filety
  • 250 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Bazalka
  • 1 špetka Pažitka
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 210 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 37.5 mg
  • Vláknina 7143.8 mg
  • Vitamín A 7143.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolíme rybí filety a v mouce smíchané s nasekanými bylinkami je obalíme.

  • 2

    Z obou stran osmahneme na pánvi a přikryeme pokličkou, aby nevychladly.

  • 3

    Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme a přidáme zmrazenou zeleninu.

  • 4

    Osmahneme, vložíme na filety a pod pokličkou krátce dusíme.

Komentáře k receptu