Staročeská dobrota
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1784 kcal
- Sacharidy 168 g
- Tuky 75 g
- Sodík 699 mg
- Bílkoviny 106 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 292.3 mg
- Draslík 901.1 mg
- Vláknina 27939.8 mg
- Vitamín A 27939.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme si předvařený hrách dle návodu.
-
2
Před dovařením osolíme a když je měkký, slijeme vodu, odstavíme a necháme přikrytý aby nevychladl.
-
3
Oloupeme cibuli a česnek a se slaninou nakrájíme na kostičky.
-
4
Zprudka opečeme, přidáme majoránku, vegetu a polovinu směsi.
-
5
Zamícháme do vařeného hrachu, zbytkem ozdobíme jídlo na talíři.
-
6
Servírujeme s plátky uzeného hovězího jazyka.