Dijonské hovězí steaky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2531 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 255 g
- Sodík 97015 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 316.9 mg
- Draslík 700.6 mg
- Vláknina 7084 mg
- Vitamín A 7084 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Svíčkovou nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Ze zbylých surovin vytvoříme těstíčko, do něhož vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli a petrželku.
-
2
Maso obalíme v těstíčku a po obou stranách osmažíme na oleji.