Tvarohové tyčky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 642 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 46 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 152.6 mg
- Draslík 92.5 mg
- Vláknina 4382.5 mg
- Vitamín A 4382.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 56.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do prosáté mouky prolisujeme tvaroh, osolíme a přidáme rozsekané máslo. Rychle zpracujeme těsto.
-
2
Na pomoučeném vále těsto rozválíme na obdélník, přeložíme jako listové těsto a necháme asi 1 hodinu v chladu.
-
3
Potom nakrájíme tyčky asi 8cm dlouhé a 1 1/2cm široké, potřeme je žloutkem a posypeme kmínem a solí.
-
4
Na plech postříknutý studenou vodou klademe tyčky a pečeme je v dobře vyhřáté troubě.