Vývar s petrželovým kapáním
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 10 g
- Sodík 150 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 166.1 mg
- Draslík 317.5 mg
- Vláknina 4037 mg
- Vitamín A 4037 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso vložíme do hrnce s vodou a solí. Zvolna vaříme a sbíráme tmavou pěnu. Přidáme celý pepř, zeleninu, cibuli a uvaříme doměkka. Poté vývar scedíme.
-
2
Mezitím připravíme kapání. V misce smícháme mléko, vejce, najemno nasekanou petrželku, špetku soli, olej a mouku.
-
3
Přes cedník prolisujeme do vroucí osolené vody. Krátce povaříme a kapání přidáme do vývaru.