Salát z grilované cibule a avokáda s parmazánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Parmezán
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 2 ks Avokádo
  • 4 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 hrst Rukola
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 329 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 273 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 724.9 mg
  • Vláknina 19833.8 mg
  • Vitamín A 19833.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.2 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpálené pánvi orestujeme ze všech stran cibuli nakrájenou na osminky.

  • 2

    Poté v míse smícháme rukolu, cibuli, oloupané a nakrájené avokádo a hoblinky parmazánu.

  • 3

    Zalijeme zálivkou, kterou smícháme ze šťávy vylisované z citronu, cukru, oleje a jemně pokrájených cibulek.

  • 4

    Ochutíme solí a pepřem a podáváme.

Komentáře k receptu