Kuřecí vývar s ovesnými vločkami a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 107 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 175 g
- Sodík 47 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 25.6 mg
- Draslík 180.9 mg
- Vláknina 5772 mg
- Vitamín A 5772 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostičky a uvaříme s natí petrželky.
-
2
Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Když je maso hotové vyjmeme jej a do vývaru dáme mrkev, hrášek a ovesné vločky. Vaříme dokud zelenina nezměkne.
-
3
Poté rozmixujeme a přidáme lžičku slunečnicového oleje.