Kuřecí vývar s ovesnými vločkami a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 80 g Kuřecí prsa
  • 1 kávová lžička Olej slunečnicový
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Hrášek
  • 1 polévková lžíce Ovesné vločky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 107 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 175 g
  • Sodík 47 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 25.6 mg
  • Draslík 180.9 mg
  • Vláknina 5772 mg
  • Vitamín A 5772 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostičky a uvaříme s natí petrželky.

  • 2

    Mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Když je maso hotové vyjmeme jej a do vývaru dáme mrkev, hrášek a ovesné vločky. Vaříme dokud zelenina nezměkne.

  • 3

    Poté rozmixujeme a přidáme lžičku slunečnicového oleje.

Komentáře k receptu