Pastýřský koláč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 750 g Maso mleté - mix
  • 180 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 707 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 72 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 18.3 mg
  • Draslík 569.9 mg
  • Vláknina 7334.7 mg
  • Vitamín A 7334.7 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájenou a oloupanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso a 10 minut dusíme.

  • 2

    Osolíme, opepříme, přidáme sójovou omáčku, papriku a česnek.

  • 3

    Do zapékací mísy rozložíme směs, navrch naneseme bramborovou kaši a zapékáme v předehřáté troubě, dokud povrch nezezlátne.

Komentáře k receptu