Fazole a la guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 12 g
- Sodík 633 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 39.3 mg
- Draslík 1141.4 mg
- Vláknina 18565.9 mg
- Vitamín A 18565.9 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V litru vody namočíme předem fazole.
-
2
Poté ve stejné vodě uvaříme s uzeným masem a kmínem.
-
3
Po půl hodině přidáme nakrájené brambory.
-
4
Nakrájíme kysané zelí, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
-
5
Přidáme nakrájené maso, fazole, brambory a zalijeme vodou, ve které se vařily.
-
6
Na oleji osmahneme prolisovaný česnek, přidáme mletou papriku, posypeme moukou, osmahneme a zalijeme vodou.
-
7
Vlijeme do polévky, osolíme a necháme přejít varem.