Charmoula

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Koriandr mletý
  • 1 kávová lžička Kmín římský
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 hrst Koriandr čerstvý
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 4 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 45 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 85.8 mg
  • Vláknina 2042.2 mg
  • Vitamín A 2042.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mixéru vložíme petrželku, koriandr, rozmačkaný česnek, pepř,citronovou šťávu, kmín, papriku a olej a rozmixujeme na hladkou kaši.

  • 2

    Použijeme na marinování masa, vhodné zejména k jehněčímu. Marinujeme den předem.

Komentáře k receptu