Kuře na kmíně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Jablka
  • 1 ks Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 1 ks Kuře
  • 1 ks Zelí hlávkové červené
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1072 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 395 mg
  • Bílkoviny 82 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 318.8 mg
  • Draslík 1318.3 mg
  • Vláknina 11117.5 mg
  • Vitamín A 11117.5 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 86.5 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuře očistíme, zevnitř i zvenku osolíme a posypeme kmínem.

  • 2

    Naplníme jablky na dílky a svážeme kuchyňskou nití.

  • 3

    Vložíme do předehřáté remosky nebo trouby a obložíme cibulí

  • 4

    na dílky, po 5-10 minutách pečení podlijeme asi třetinou piva,

  • 5

    zbytkem podlíváme během pečení.

  • 6

    Posledních 15 minut pečení rozložíme kolem kuřete dušené červené

  • 7

    zelí. Podáváme s knedlíky.

Komentáře k receptu