Pastýřská roštěnka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 30 g
- Sodík 96905 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 122.1 mg
- Draslík 220.8 mg
- Vláknina 7315 mg
- Vitamín A 7315 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, okořeníme, zaprášíme moukou a opečeme na rozehřátém sádle po obou stranách. Potom přidáme nakrájenou cibuli a oloupanou uzenou klobásu nakrájenou na kolečka, opečeme, podlijeme masovým vývarem a udusíme do měkka. Přendáme do ohnivzdorné misky, posypeme nastrouhaným uzeným sýrem, zakapeme kečupem a zapečeme ve vyhřáté troubě.