Bramborová paštika s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 644 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1522 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 544.9 mg
- Draslík 1000.9 mg
- Vláknina 9168 mg
- Vitamín A 9168 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 45.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené, ještě horké brambory prolisujeme a necháme prochladnout.
-
2
Přidáme umletá játra, osmaženou cibuli, sůl, česnek, koření, citronovou kůru, vejce a mouku.
-
3
Směs naplníme do vymazané, strouhankou vysypané pudinkové formy a ve vodní lázni vaříme asi 45 minut.
-
4
Prochladlou paštiku utřeme se sardelovým máslem. Používáme ji jako pomazánku.