Dušené hovězí s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 452 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 33 g
- Sodík 294 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 97.9 mg
- Draslík 536.5 mg
- Vláknina 5102.8 mg
- Vitamín A 5102.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibulce zpěněné na oleji.
-
2
Osmahneme ze všech stran, zaprášíme moukou a znovu osmahneme.
-
3
Pak podlijeme horkým nálevem z hrášku, osolíme, opepříme, občas podléváme vodou a dusíme doměkka.
-
4
Když je maso měkké, přidáme sterilovaný hrášek a ještě 5 minut společně podusíme.