Čínské maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 15 g
- Sodík 160 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 152 mg
- Draslík 208.5 mg
- Vláknina 1805 mg
- Vitamín A 1805 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse rozmícháme vejce, solamyl, sůl a trošku vody a v této směsi pečlivě obalíme maso nakrájené na proužky.
-
2
Osmažíme na oleji, až se kousky masa navzájem neslepují.
-
3
Přidáme utřený česnek, drobně nakrájenou cibuli, nakrájené papriky, promícháme a zalijeme sójovou omáčkou.
-
4
Za častého míchání dusíme pod pokličkou.