Selské hovězí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 14 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 352.7 mg
- Draslík 275.2 mg
- Vláknina 3102.3 mg
- Vitamín A 3102.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso s brambory a žloutky umeleme na masovém strojku.
-
2
Přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou pažitku a vše promícháme.
-
3
Z hmoty tvoříme malé kuličky, které zploštíme a osmažíme na oleji.