Selské hovězí maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory vařené
  • 300 g Hovězí maso vařené
  • 5 g Pažitka
  • 10 ml Olej rostlinný
  • 3 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 352.7 mg
  • Draslík 275.2 mg
  • Vláknina 3102.3 mg
  • Vitamín A 3102.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso s brambory a žloutky umeleme na masovém strojku.

  • 2

    Přidáme sůl, pepř, najemno nasekanou pažitku a vše promícháme.

  • 3

    Z hmoty tvoříme malé kuličky, které zploštíme a osmažíme na oleji.

Komentáře k receptu