Hovězí se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 10 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 79.3 mg
- Draslík 697.5 mg
- Vláknina 2428.8 mg
- Vitamín A 2428.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zlehka naklepeme. Poprášíme moukou a lehce na několika místech nařízneme okraje.
-
2
Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme maso a osmahneme po obou stranách. Podlijeme horkou vodou, přidáme utřený česnek a kečup a přikryté dusíme 10 minut.
-
3
Pak opět podlijeme a přidáme proužky paprik.
-
4
Mezitím na slanině krátce osmahneme na plátky nakrájené žampiony a přidáme k masu. Společně dusíme doměkka.