Čerstvý papájový sambal
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 0 g
- Sodík 188 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 335.9 mg
- Vláknina 5271.8 mg
- Vitamín A 5271.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z papáji odstraníme semínka a nasekáme ji najemno. Smícháme s nasekanou cibulí, najemno posekaným koriandrem, rybí omáčkou a cukrem. Pokapeme limetovou šťávou, ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme půl hodiny odpočinout při pokojové teplotě.
-
2
Salsu podáváme chlazenou nebo při pokojové teplotě ke grilovanému masu.