Salsa Verde
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 412 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 40 g
- Sodík 1056 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 19.1 mg
- Draslík 371 mg
- Vláknina 1500.3 mg
- Vitamín A 1500.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mixéru vložíme petrželku, bazalku, mátu, prolisovaný česnek, hořčici, slité kapary, ančovičkové filety, ocet, olej a rozmixujeme na hladkou kaši.
-
2
Ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a při pokojové teplotě necháme půl hodiny odpočinout.
-
3
Salsu podáváme při pokojové teplotě ke grilovanému masu nebo zelenině.