Salsa Fresca
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 72 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 4 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 315.8 mg
- Vláknina 4524.8 mg
- Vitamín A 4524.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata rozkrojíme, zbavíme semínek, nadrobno nakrájíme, smícháme s nasekanou cibulí, prolisovaným česnekem, najemno nasekanou chilli papričkou bez semínek, limetovou šťávou, olejem a nasekaným koriandrem.
-
2
Ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme 30min odpočinout v lednici.
-
3
Salsu podáváme studenou nebo v pokojové teplotě ke grilovanému masu nebo zelenině.