Pečené bylinkové brambůrky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 338 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 7 g
- Sodík 281 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 1989.6 mg
- Vláknina 24300 mg
- Vitamín A 24300 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Malé brambory, nejlépe zámecké, omyjeme a ve slupce
-
2
vaříme 10 minut. Osušíme, rozložíme na plech s pečícím papírem a každou zmáčkneme aby pukla.
-
3
Zakapeme olejem, posypeme solí a čerstvě mletým pepřem.
-
4
Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 20 minut.
-
5
Ozdobíme rozmarýnem.