Utopená kobliha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1064 kcal
- Sacharidy 225 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1739 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 225 g
- Cholesterol 5.8 mg
- Draslík 139.3 mg
- Vláknina 4580 mg
- Vitamín A 4580 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ohřejeme šodó nebo uvaříme pudink, dle návodu.
-
2
Polovinu malin smícháme s cukrem a calvádosem nebo jinou pálenkou a prohřejeme na mírném ohni aby pustili šťávu.
-
3
Nalijeme do poháru a lžičkou potřeme vnitřní stěny, pomalu přilijeme polovinu šodó, nebo tekutějšího pudinku, položíme na něj koblihu a ozdobíme čerstvými malinami a zbývajícím šodó.