Zapékané brambory s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 493 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 26 g
- Sodík 905 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 276.6 mg
- Draslík 1118.8 mg
- Vláknina 16720.5 mg
- Vitamín A 16720.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a opečeme v rozpáleném sádle.
-
2
Opečené brambory osolíme, okmínujeme a zalijeme mlékem s rozkvedlanými vejci. Posypeme nasekanou petrželkou, strouhaným sýrem a rychle zapečeme v troubě.
-
3
Podáváme ihned se zeleninovým salátem.