Rizoto s masem a lečem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3156 kcal
- Sacharidy 623 g
- Tuky 31 g
- Sodík 459 mg
- Bílkoviny 74 g
- Uhlovodany 623 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 1272.4 mg
- Vláknina 43037 mg
- Vitamín A 43037 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, přisypeme mletou papriku a 20 minut dusíme. Přidáme lečo a 10 minut ještě dusíme.
-
2
Uvaříme rýži a hotovou ji smícháme s masem a podáváme.