Rizoto s masem a lečem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso mleté
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Rýže loupaná
  • 1 ks Lečo sterilované
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3156 kcal
  • Sacharidy 623 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 459 mg
  • Bílkoviny 74 g
  • Uhlovodany 623 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 1272.4 mg
  • Vláknina 43037 mg
  • Vitamín A 43037 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, přisypeme mletou papriku a 20 minut dusíme. Přidáme lečo a 10 minut ještě dusíme.

  • 2

    Uvaříme rýži a hotovou ji smícháme s masem a podáváme.

Komentáře k receptu