Humrový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Majolka
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Nové koření celé
  • 1 kg Filé z aljašské tresky
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1017 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 292 g
  • Sodík 3335 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 280 mg
  • Draslík 152 mg
  • Vláknina 15269.6 mg
  • Vitamín A 15269.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kořenovou zeleninu uvaříme s filé, solí, cibulí a octem, až je mrkev měkká.

  • 2

    Scedíme, rybí maso rozdrobíme do mísy, mrkev rozmačkáme vidličkou a smícháme s rybou.

  • 3

    Nasekáme okurky a cibuli, opepříme, dáme cukr, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

  • 4

    Pár hodin necháme uležet, pak vmícháme majonézu a podáváme.

Komentáře k receptu