Humrový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1017 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 292 g
- Sodík 3335 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 280 mg
- Draslík 152 mg
- Vláknina 15269.6 mg
- Vitamín A 15269.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kořenovou zeleninu uvaříme s filé, solí, cibulí a octem, až je mrkev měkká.
-
2
Scedíme, rybí maso rozdrobíme do mísy, mrkev rozmačkáme vidličkou a smícháme s rybou.
-
3
Nasekáme okurky a cibuli, opepříme, dáme cukr, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
-
4
Pár hodin necháme uležet, pak vmícháme majonézu a podáváme.