Vepřová svíčková na roštu (panenská)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Vepřová panenka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 616 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 88.5 mg
  • Draslík 1034.2 mg
  • Vláknina 5300 mg
  • Vitamín A 5300 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme a nakrájíme na porce, které osolíme a opepříme, potřeme olejem a dáme na rozpálený rošt.

  • 2

    Každý plátek pečeme na každé straně 8 - 10 minut. Záleží na velikosti a výšce porce.

Komentáře k receptu