Vepřová svíčková na roštu (panenská)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 11 g
- Sodík 616 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 88.5 mg
- Draslík 1034.2 mg
- Vláknina 5300 mg
- Vitamín A 5300 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme a nakrájíme na porce, které osolíme a opepříme, potřeme olejem a dáme na rozpálený rošt.
-
2
Každý plátek pečeme na každé straně 8 - 10 minut. Záleží na velikosti a výšce porce.