Kuřecí jatýrka po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 8 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 347.9 mg
- Vláknina 3126.5 mg
- Vitamín A 3126.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme papriku na proužky, česnek na plátky a dvě minuty mícháme, potom přidáme pokrájená kuřecí játra. Když zezlátnou, přidáme kečup, citrónovou šťávu, kari a deset minut dusíme.
-
2
Podáváme posypané lístky šalvěje, solíme až na talíři.